logoΑ.Ο.Α.Ηλιούπολης Επικοινωνία Αρχική
Αρχική Επικοινωνία

Στόχος του Ομίλου είναι η προαγωγή, η ανάπτυξη και η ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΟΣΗ του αθλήματος της αντισφαίρισης. Η άθληση και ψυχαγωγία των μελών. Η συστηματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών και αθλητριών που δείχνουν ζήλο και διακρίνονται στο άθλημα. Η τέλεση και συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες (αθλητών και μελών).

Ηλ. Κράτηση Γηπέδων

Νέα - Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση

17 Ιανουαρίου 2019
image

Την Κυριακή είναι η μεγάλη γιορτή του ομίλου μας για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του. Δεν είναι όμως μόνο το περιεχόμενο της εκδήλωσης πολύ ενδιαφέρον.

Έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε Συμμετοχή στο ATP1000 της Ρώμης το Μάιο, μία έγχρωμη plasma τηλεόραση και πολλά τενιστικά δώρα με την κλήρωση που θα γίνει μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ας μη λείψει κανείς από αυτή την εκδήλωση-ορόσημο για τον όμιλό μας. Μπορείτε ακόμη να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία μας.

1o E3 2019 - 12 16
IA' Ένωσης

17 Ιανουαρίου 2019
image

Προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης

16 Ιανουαρίου 2019
image

Παρακαλούνται όσα μέλη συμμετέχουν σε πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο του Ομίλου όπως προσκομίσουν στη γραμματεία το συντομότερο βεβαίωση καρδιολόγου.

Για να διευκολύνει τη διαδικασία ο Όμιλος θα φροντίσει να φέρει ειδικό καρδιολόγο στις εγκαταστάσεις του.

Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις ημέρες επίσκεψης του ιατρού ώστε να εξεταστούν από αυτόν όσοι το επιθυμούν.

Ανακοίνωση

9 Ιανουαρίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι και σήμερα τα χωμάτινα γήπεδα εξακολουθούν να είναι ακατάλληλα για χρήση.

Κατά συνέπεια οι αγώνες του τουρνουά αναβάλλονται, ενώ οι προπονήσεις της Ακαδημίας θα γίνουν στα green set με συγχωνεύσεις τμημάτων και εφόσον δεν προκύψει κάποια βροχόπτωση.

το ΔΣ του ΑΟΑΗ

Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση μελών

9 Ιανουαρίου 2019
image

Ανακοίνωση

8 Ιανουαρίου 2019
image

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίση 08 Ιανουαρίου 2019 δεν θα γίνουν προπονήσεις και αγώνες λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης

το ΔΣ του ΑΟΑΗ

Εορταστική εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του ΑΟΑΗ

4 Ιανουαρίου 2019
image

Christmas Open - Διαθεσιμότητα Γηπέδων

21 Δεκεμβρίου 2018

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι για αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να κάνετε κρατήσεις μέσω της γραμματείας του ομίλου λαμβάνοντας υπόψη τη διαθεσιμότητα των εξής γηπέδων:

 • Το γήπεδο 5 όλο το Σ/Κ
 • Το γήπεδο 4 το Σάββατο 14:00 - 17:00
 • Το γήπεδο 1 την Κυριακή 08:00 - 16:00

το ΔΣ του ΑΟΑΗ

Christmas Open - Διαθεσιμότητα Γηπέδων

17 Δεκεμβρίου 2018

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση του τουρνουά Christmas Open θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για την διαθεσιμότητα των γηπέδων και να κάνετε κρατήσεις μέσω της γραμματείας του ομίλου, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ.

το ΔΣ του ΑΟΑΗ

Christmas Open 2018 - Πρόγραμμα & Ταμπλό

10 Δεκεμβρίου 2018
image

Christmas Open - Διαθεσιμότητα Γηπέδων

8 Δεκεμβρίου 2018

Αγαπητά μέλη, αθλητές και γονείς σας ενημερώνουμε πως λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά Christmas Open από 10-29 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις μας τροποποιείται το ωράριο χρήσης των χωμάτινων γηπέδων. Συγκεκριμένα τα γήπεδα 1-4 θα παραχωρούνται για τις ανάγκες του τουρνουά από τις 8:30μμ ενώ την πρώτη εβδομάδα του τουρνουά 10-14 Δεκεμβρίου και ειδικότερα την Τρίτη και Πέμπτη θα αλλάξει το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων ώστε τα 3 χωμάτινα γήπεδα να παραχωρηθούν από τις 7:00μμ. Όσο προχωρά το τουρνουά και υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα, αυτά θα διατίθενται για τα μέλη που θα κάνουν κρατήσεις ΜΟΝΟ μέσω της γραμματείας και κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.

Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων για την ομαλή διεξαγωγή και την επιτυχία του τουρνουά.

το ΔΣ του ΑΟΑΗ

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β' Φάση

3 Δεκεμβρίου 2018

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες της τελικής φάσης της Α' Εθνικής κατηγορίας και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Σας καλούμε στα γήπεδα του ΑΟΑΗ να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στις ομάδες των ΟΑ Αθηνών, Γλυφάδας και Ηρακλείου για την κατάκτηση της κορυφής!!!

Sign in (Άνδρες & Γυναίκες) : Παρασκευή 7/12 9:45 - 10:00 π.μ.

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Φάση

27 Νοεμβρίου 2018

Σημαντική επιτυχία για τον ΑΟΑ Ηλιούπολης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Ανδρών. Στους αγώνες που διεξήχθησαν από τις 23-25 Νοεμβρίου στις εγκατααστάσεις του ΑΟΑΗ η ανδρική ομάδα της Ηλιούπολης κατάφερε να περάσει στην τελική φάση, μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ο σύλλογος της Ηλιούπολης είχε γνωρίσει ανάλογη επιτυχία. Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού τον ΑΟΑΗ εκπροσώπησαν 4 νέοι αθλητές του εκ των οποίων ο μεγαλύτερος είναι 19 ετών και ο μικρότερος μόλις 14!

Στη τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί από 7-9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑΗ η ομάδα της Ηλιούπολης θα επιδιώξει την πρωτιά που θα αποτελεί την κορυφαία διάκριση του Ομίλου. Σας καλούμε να είστε εκεί και να στηρίξετε την ομάδα του Δήμου μας σε αυτή της την προσπάθεια

Αποτελέσματα Α' Φάσης

Α' Εθνική
Β' Εθνική Βορράς
Β' Εθνική Νότος

Masters 2018

18 Νοεμβρίου 2018

Η αγωνιστική περίοδος του 2018 για τα παιδιά έκλεισε με το πρωτάθλημα Masters (Χαλκίδα 9-12/11/18) στο οποίο καλούνται κάθε χρόνο να συμμετάσχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία σύμφωνα με την πανελλήνια κατάταξη.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο AOAH, συγκριτικά με τους άλλους ομίλους αντισφαίρισης, είχε τις περισσότερες συμμετοχές. Η επιτυχία μας όμως δεν σταματάει εκεί αλλά κορυφώνεται με τις διακρίσεις που πέτυχαν και οι 5 νεαροί αθλητές μας:

Πρώτος των πρώτων στα Αγόρια 16 ο Ιάσονας Κωσταρίδης.

2η νικήτρια στα Κορίτσια 16 η Έλλη Λογοθέτη.

2ος νικητής στα Αγόρια 14 ο Μάριος Σαμολαδάς.

Στα Αγόρια 12 διπλή επιτυχία από τους Γιώργο Δούσκο που έλαβε τη 2η θέση και τον Νικόλα Ασφή που ήρθε 4ος.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά, στην προπονητική ομάδα και βέβαια στους γονείς που τα στηρίζουν σε αυτό το τόσο απαιτητικό άθλημα!!!!

Έναρξη σεμιναρίων ψυχολογικής ενδυνάμωσης για αθλητές και γονείς

14 Νοεμβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε πως το πρόγραμμα ψυχολογικής ενδυνάμωσης/προετοιμασίας των αθλητών και ενημέρωσης των γονέων από τον ειδικό αθλητικό ψυχολόγο κύριο Ι. Ζαρώτη ξεκινά άμεσα. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα το σεμινάριο για τους αθλητές θα ξεκινήσει στις 12:45 και θα είναι διάρκειας 1.5 ώρας με θέμα: "Ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών τένις-Ανάγκες του αθλητή και απαιτήσεις του αθλήματος". Το σεμινάριο για τους γονείς θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:00 και θα έχει θέμα: "Χρήση διαδικτύου: όρια και κανόνες"

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα, Σάββατο μεσημέρι για τους αθλητές και Σάββατο απόγευμα για τους γονείς και θα έχουν διάρκεια 1.5 ώρας. Το κόστος τόσο για τους γονείς όσο και για τους αθλητές είναι 10€ για κάθε σεμινάριο ανά συμμετέχοντα και τα χρήματα θα καταβάλονται πριν από κάθε μάθημα στη γραμματεία του Ομίλου.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία και να τακτοποιήσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για το πρώτο σεμινάριο.

Το νέο γυμναστήριο του Ομίλου

7 Νοεμβρίου 2018
image

Το νέο γυμναστήριο του Ομίλου άνοιξε και σας περιμένει!

Οι εργασίες ανακαίνισης του γυμναστηρίου ολοκληρώθηκαν και πλέον ο Όμιλος διαθέτει ένα μοντέρνο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την εκγύμναση των αθλητών και των μελών του.

Σε συνεργασία με το γυμναστή του Ομίλου κύριο Γ. Στάη ξεκινούν προγράμματα γυμναστικής για τα μέλη του Ομίλου. Συγκεκριμένα θα διαμορφωθούν τετραμελή γκρουπ που θα μπορούν να κάνουν ωριαία ενδυνάμωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του τένις στις εξής ώρες:

 • Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και Παρασκευή πρωί στις 09:30-10:30
 • Δευτέρα και Παρασκευή απόγευμα στις 19:00-20:00
 • Σάββατο απόγευμα στις 15:15-16:15 ή 17:15-18:15 ή 18:15-19:15
 • Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ομίλου έτσι ώστε τα τμήματα να ξεκινήσουν το συντομότερο.

B ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2018

2 Νοεμβρίου 2018

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα καθώς και τα ταμπλό των αγώνων

| Φωτογραφικό Υλικό |

| Πρόγραμμα |

| Μονό Ανδρών | Μονό Γυναικών | Rookies | Consolation |

| Διπλό Ανδρών | Διπλό Γυναικών | Μικτό | Οικογενειακό |

Επιτυχίες στο 5o E3

30 Οκτωβρίου 2018
image

Το σηκώσαμε εντός έδρας!

Στο 5ο Ε3 της ΙΑ Ένωσης για Αγόρια 14 που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑΗ ο νεαρός αθλητής μας Νικόλας Ασφής κατάκτησε την 1η θέση νικώντας στον τελικό τον Α. Λοϊζά του ΑΟ Γουδή με 6-2, 6-2.

Συγχαρητήρια τόσο στο Νικόλα όσο και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες μας που συμμετείχαν στους αγώνες.

Πρόγραμμα Κυριακής για Ε3 και Open

27 Οκτωβρίου 2018
image

Νέες επιτυχίες των αθλητών του ΑΟΑΗ

26 Οκτωβρίου 2018

Επιτυχιών συνέχεια στο 5ο Ε2 για τους αθλητές της Ακαδημίας του ΑΟΑΗ.

Στην κατηγορία Α16 ο Ι. Κωσταρίδης πήρε την πρώτη θέση νικώντας στον τελικό τον επίσης αθλητή της Ηλιουπολης Γ. Σταμούλο.

Την πρώτη θέση έλαβε επίσης ο Ν. Ασφής στην κατηγορία Α12.

Καλά πλασαρίσματα πέτυχαν και οι Κ. Χριστοφυλάκος (Α12) και Μ. Λιβανού (Κ14) που μπήκαν στην οκτάδα ενώ και η Σ. Νικολαΐδη (Κ12) πέτυχε συνολικά τρεις νίκες σε προκριματικά και κυρίως ταμπλό.

Ωράριο λειτουργίας του ομίλου

22 Οκτωβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το ωράριο λειτουργίας του ομιλου κατά τις ημέρες των αργιών διαμορφώνεται ως εξής: Πρωί 9:00-13:00 & απόγευμα 17:00-21:00

Εξαιρουνται Πρωτοχρονιά, Κυριακή του Πασχα, Γιορτή της Παναγιας και Χριστούγεννα που ο όμιλος είναι κλειστά.

Εκ του ΔΣ

Τρόποι πληρωμής συνδρομών

22 Οκτωβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι οι τρόποι πληρωμής των συνδρομών είναι οι εξής:

 • Με έμβασμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς
  • Eurobank: GR53 0260 1780 0008 0020 1219 307
  • Alpha bank:GR23 0140 4630 4630 0210 1011 661

Για όποιους κανουν έμβασμα από άλλη τραπεζα παρακαλούνται να γίνετε στον λογ/σμο της Eurobank

 • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Mastercard ή Visa.
 • Με μετρητά στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας.

Εκ του ΔΣ

Σημαντικές διακρίσεις στο 4ο Ε1 για τους αθλητές του ΑΟΑ Ηλιούπολης

17 Οκτωβρίου 2018
image

Στο πρωτάθλημα Ε1 που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα οι αθλητές της Ακαδημίας του ΑΟΑ Ηλιούπολης πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στις περισσότερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα:

 • Στην κατηγορία Αγόρια 12 ο Γ. Δούσκος πήρε την 1 θέση
 • Στην κατηγορία Αγόρια 12 Διπλά οι Γ. Δούσκος/Ζαρειφόπουλος ήταν φιναλίστ
 • Στην κατηγορία Αγόρια 14 ο Μ. Σαμολαδάς ήταν φιναλίστ
 • Στην κατηγορία Αγόρια 14 Διπλά οι Μ. Σαμολαδάς/Α. Λυμπέρης ήταν φιναλίστ
 • Στην κατηγορία Κορίτσια 14 Διπλά οι Γ. Σαμολαδά/Δ. Μπαξοπούλου ήταν φιναλίστ
 • Στην κατηγορία Αγόρια 16 Διπλά οι Ι. Κωσταρίδης/Γ. Σταμούλος πήραν την 1η θέση
 • Στην κατηγορία Κορίτσια 18 η Ε. Λογοθέτη έφτασε στα ημιτελικά

Θερμά συγχαρητήρια όχι μόνο στους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που διακρίθηκαν αλλά και σε όλους όσους και όσες συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και στην προπονητική ομάδα των αγωνιστικών τμημάτων για την άρτια προετοιμασία της ομάδας μας.

Πρόγραμμα Ψυχολογικής Ενδυνάμωσης

15 Οκτωβρίου 2018

Πρόγραμμα Ψυχολογικής Ενδυνάμωσης

Αγαπητοί γονείς και αθλητές της Ακαδημίας σας ενημερώνουμε για την πρόθεση μας, σε συνεργασία με τον αθλητικό ψυχολόγο κύριο Γιάννη Ζαρώτη, να ξεκινήσουμε πρόγραμμα ψυχολογικής προετοιμασίας και ενδυνάμωσης των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας του ΑΟΑΗ από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Ο κύριος Ζαρώτης είναι αθλητικός ψυχολόγος, διαθέτει διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Αθλητική Ψυχολογία».

Στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Η αύξηση της απόδοσης του αθλητή και η διατήρηση της κορυφαίας απόδοσης του καθενός κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση
 • Η βελτίωση της αθλητικής εμπειρίας
 • Η προσωπική εξέλιξη του αθλητή-ατόμου
 • Η γενικότερη ευημερία του αθλητή

Απώτερος στόχος της ψυχολογικής προετοιμασίας αποτελεί η «πρόληψη» για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, ώστε όταν εμφανιστούν το παιδί θα νιώθει έτοιμο να ανταποκριθεί.


Περισσότερα ...

Πρώτη θέση για το Μάριο Σαμολαδά

12 Οκτωβρίου 2018
image

Στο 5ο Ε3 της ΙΑ Ένωσης που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 6 & 7 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑΗ ο αθλητής μας Μάριος Σαμολαδάς κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Αγόρια 16 αφού επιβλήθηκε στον τελικό του Γ. Λουκίσα από τον ΑΟΑ Παπάγου με 6-2, 6-3.

Το τουρνουά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο λόγω της μεγάλης συμμετοχής (στις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών ως 12 και ως 16 ετών οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100) και της άρτιας οργάνωσης (χάρη στην επιμέλεια του Αν. Εφόρου του Ομίλου, Π. Χριστοφυλάκου).

Σεμινάριο ψυχολόγου σε γονείς

3 Οκτωβρίου 2018
image

Στα πλαίσια της παροχής μιας κατά το δυνατό ολοκληρωμένης υποστήριξης των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας, οργανώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ενημερωτική συνάντηση γονέων με τον ειδικό ψυχολόγο κο Ιωάννη Ζαρώτη. Στη συνάντηση αναλύθηκε η ανάγκη ψυχολογικής ενδυνάμωσης των αθλητών και ειδικότερα ο ρόλος των γονέων.

Επιπλέον ο κύριος Ζαρώτης παρουσίασε ένα πλάνο συναντήσεων με τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και που στοχεύουν να βοηθήσουν τα παιδιά να ξεπεράσουν ψυχολογικής φύσης εμπόδια όπως άγχος, έλλειψη συγκέντρωσης, διαχείριση θυμού κλπ που τα εμποδίζουν να ξεδιπλώσουν το δυναμικό τους στο γήπεδο.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση γύρω από το πρόγραμμα. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι γονείς και οι αθλητές της Ακαδημίας θα αξιολογήσουν θετικά αυτή την πρωτοβουλία και θα δηλώσουν συμμετοχή.

Sign in 5ου E3 2018 - 6 Οκτωβρίου 2018

27 Σεπτεμβρίου 2018
image

Επιστολή του Θ. Ασφή προς τον Έφορο του ΑΟΑΗ

26 Σεπτεμβρίου 2018

Η επιστολή του Θανάση Ασφή προς τον έφορο του αγωνιστικού του ΑΟΑΗ και η ενημέρωση από τον Έφορο για τα θέματα που αναφέρθηκε.

Ασφής Αθανάσιος του Νικολάου

ΠΡΟΣ:Έφορο Αγωνιστικού ΑΟΑΗ

Κοινοποίηση:Πρόεδρο ΔΣ, Αρχιπροπονητή

ΘΕΜΑ:Αγωνιστική Περίοδος 2018-19

Σκοπός αυτής της επιστολής είναι κατά κύριο λόγο η ενημέρωσή μου επίσημα για το προπονητικό πλάνο της περιόδου θέματος, και δευτερευόντως η ανησυχία για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά και είσοδο του αθλητή Ασφή Νικόλαου σε μεγαλύτερη κατηγορία (14αρια).Πρόθεσή μου η συνολική βελτίωση των αθλητών που συνεπάγεται και την ατομική βελτίωσή τους.

Μια γρήγορη ανασκόπηση της χρονιάς η οποία τρέχει ακόμα μέχρι τέλος Νοεμβρίου , επιτυχίες Αθλητή ΑΟΑΗ Ασφή Νικόλαου

Τρίτος Πανελλήνιος Α12 μονά

Δύο πρώτες θέσεις σεΕ2 Α12 μονά

Δεύτερη Θέση Διπλά Ε1 πρώτη σε Διπλά Ε2

Νούμερο 4 στην κατηγορία Α12 (ξεκίνησε από 89)

Οι παραπάνω επιτυχίες είναι σίγουρα αποτέλεσμα της αλυσίδας Όμιλος, προπονητές, γονείς αθλητής, αλλά βαραίνει τον αθλητή ο τρόπος εκτέλεσης. Εκεί στο σύγχρονο περιβάλλον του Ελληνικού αγωνιστικού τένις πρέπει να έχει τα κατάλληλα όπλα ώστε να αισθάνεται και ο ίδιος έτοιμος να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα.

Από την περσινή μου εμπειρία αγώνων ,προπονήσεων, τραυματισμών, ταξίδια τουρνουά εκτός Αττικής και γενικά όλο αυτό που καλείται να ακολουθήσει ένας αθλητής ο οποίος θέλει να στέκεται ισάξια απέναντι στους άλλους αθλητές, επισημαίνω κάποιες ελλείψεις που κατά καιρούς έχουν συζητηθεί από πολλά ΔΣ και υπήρξαν και απαιτήσεις γονέων:


Περισσότερα ...

Αποχώρηση του προπονητή Γιώργου Σταμούλου

18 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Α.Η. ευχαριστεί θερμά τον κ. Σταμούλο Γιώργο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον όμιλό και την πολύχρονη συνεργασία του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα του πορεία.

Εγγραφές για την Ακαδημία Τενις παιδιών/ενηλίκων

30 Αυγούστου 2018
image

Η περίοδος εγγραφών για μαθήματα τένις παιδιών και ενηλίκων ξεκινά στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9930452 με τη γραμματεία του Ομίλου καθημερινά 5-9μμ και Σάββατο 10-12πμ προκειμένου να μάθετε για τα διαθέσιμα τμήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες και το επίπεδο σας καθώς και το κόστος της μηνιαίας συνδρομής.

Μη χάσετε την ευκαιρία εσείς και τα παιδιά σας να μάθετε και να χαρείτε το τένις στις αρτιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, από τους πλέον έμπειρους και ειδικούς προπονητές.

1 2 3 4 5

Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης

Έβερτ 1 & Κεφαληνίας - Χάρτης Πρόσβασης
210-9930452
aoailioupoli@gmail.com
Ilioupolis Tennis Club