Αποτελέσματα Τουρνουά Μαίανδρος & Καβούρι

Οι προ-αγωνιστικές ομάδες του ομίλου συνεχίζουν να διαπρέπουν και να δείχνουν ότι αποτελούν το μέλλον. Στις εγκαταστάσεις του Μαιάνδρου διεξήχθη open τουρνουά για πορτοκαλί και πράσινη μπάλα. Η πορτοκαλί έγινε με σύστημα round robin και στην συνέχεια οι πρώτοι των ομίλων αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Οι Ανδρινόπουλος Σωτήρης και Σιατραβάνης Χρήστος με δύο νίκες και μία ήττα κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον όμιλο τους. Ενώ ο Καρούτσος Αργύρης έφτασε μέχρι τον τελικό όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση. 

Στα κορίτσια ο τελικός ήταν μεταξύ 2 αθλητριών του Α.Ο.Α.Η. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Τσάκου Έρση και την δεύτερη η Γεροδήμου Μάγια. Στην πράσινη μπάλα στα αγόρια ο Παπαποστόλου Γιώργος έφτασε στους 8 ενώ ο Φραγκούλης Ευάγγελος βγήκε 4ος. Στα κορίτσια η Τσάκου Βάλια βγήκε 4η.

Στο Kavouri open tennis tournament στην πράσινη μπάλα, που διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα αγόρια ο Φραγκούλης Ευάγγελος κατέκτησε την 1η θέση. Ενώ στα κορίτσια η Χαρίση Έλενα έφτασε στην 4αδα και η Τσάκου Βάλια κατέκτησε την 1η θέση.

Στο τουρνουά στο Καβούρι συμμετείχε και ο Παναγιώταρης Γιώργος στην κόκκινη μπάλα που σημείωσε πολύ καλή εμφάνιση με 2 νίκες και 2 ήττες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους καθώς και στους προπονητές τους Αναγνωστόπουλο Γρηγόρη, Τσετσέλη Μαρίνα και Φραγκούλη Ανδρέα.