Αποτελέσματα 1ου Ε1 2022

Έπειτα απο 5 μέρες εντατικών τεννιστικών μαχών, έπεσε η αυλαία του πρώτου Ε1 της χρονιάς!
Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον όμιλο μας να υποδέχεται παραπάνω απο 200 αθλητές/ αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα έχοντας στο πλευρό τους προπονητές και γονείς άξιους υποστηρικτές των προσπαθειών τους.
Στο αγωνιστικό σκέλος,
Μονά:
– Η Μαρία Τσιρώνη (ΟΑ. Αττικής) no1 seed, επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί στη κατηγορία Κ16 και κατέκτησε τη 1η θέση επικρατώντας με 6-0 6-3 της Ευαγγελίας Μίζιου (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) η οποία είχε εξαιρετική παρουσία κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
 
 
– Για τη κατηγορία Α16, ο Χριστόφορος Μανόπουλος (Φθιωτικός ΟΑ) no1 seed, έπαιξε καταπληκτικό τέννις και δίχως να απωλέσει σετ χάνοντας μόνο 15 games σε 5 αγώνες κατέκτησε τη 1η θέση απέναντι στον Νικόλαο Μακρή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) no4 seed, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μάτς μετά το τέλος του πρώτου σετ.
– Στη κατηγορία Κ18, η Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός ΟΑ) no3 seed, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μαριάνθης Χριστοφορίδου (ΟΑ Μαγνησίας) no1 seed στον ημιτελικό έπειτα απο ένα συναρπαστικό ματς επικρατώντας στο 3ο σετ με 6-4 και στο τελικό νίκησε με 6-1 6-4 την Φίλιππα Πετροπούλου (ΑΟΑ Υελου) no 4 seed.

– Ο Χρήστος Γκλαβάς (ΑΟΑ & Α Πεύκης) στη κατηγορία Α18, κυριάρχησε με το τέννις που έπαιξε σε όλο του τουρνουά επικρατώντας στον τελικό του Νικόλαου Μπακιρτζή (ΟΑ Αθηνών) no2 seed με 6-1 6-2.

 
 
 
Διπλά:
– 1η θέση Κ16 η Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη και Θεοδώρα Κούσιου αθλήτριες του ΑΟ. Κουφαλίων
– 1η θέση Α16 Στέφανος Πουρναρόπουλος (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και Άγγελος Αυγέρης (ΑΟΑ Αμπελ Μενεμένης)
– 1η θέση Κ18 Μαριάνθη Χριστοφορίδου (ΟΑ Μαγνησίας) και Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός ΟΑ)
– 1η θέση Α18 Χρήστος Γκλαβάς (ΑΟΑ & Α Πεύκης) και Σταύρος Μαστρογαμβράκης (ΑΟΑ Φιλοθέης)
Πολλά συγχαρητήρια στους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες καθώς και στους προπονητές τους!
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ουλάσογλου και κυρία Κόκκινου Επιδιαιτητή και Διευθύντρια αγώνων αντίστοιχα για τις υπηρεσίες τους.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλό υπόλοιπο στη σεζόν για όλους τους αθλητές, προπονητές και γονείς!