Αποτελέσματα Τουρνουά Ε2

Ολοκληρώθηκε με απολυτή επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ. “Ηλιούπολη”, το πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2, αγοριών κοριτσιών ηλικίας 14 ετών.

Η αθλητική δράση ξεκίνησε στις 13/7/2022 και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους ισχυρούς ανέμους κ τις υψηλές θερμοκρασίες, όλοι οι αθλητές προσέφεραν πλούσιο θέαμα, σε κλίμα άμιλλάς και συναγωνισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία των αγοριών, νικητής στα μονά αναδείχθηκε ο αθλητής του ΑΟΑ&Α. Πεύκης Νικόλαος Ζάχος, επικρατώντας στον τελικό του αθλητή Σ. Ιωαννάτου του Α.Ο Π. Φάληρου με σκορ 6-4, 7-5.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη του Α.Ο.Α &Α. Πεύκης, επικρατώντας της Φασούλα Φ. του Ο.Α Γλυφάδας με σκορ 4-6, 6-1, 6-4.

Στους αγώνες των διπλών, στην κατηγορία των αγοριών, το δίδυμο Ν. Ζάχος(Α.Ο.Α &Α. Πεύκης), Παρασκευάς Πασσάς-Χρήστου(Α.Σ Κολλεγίου Ντέρη), κατέλαβε την πρώτη θέση, επικρατώντας των Σ. Ιωαννάτου(Α.Ο Π. Φάληρου), Α. Μαλαβάζου(Ο.Α Τατοΐου), με σκορ 2-6, 6-2, 10-5.

Στα διπλά των κοριτσιών, το ζευγάρι Καναβαράκη Ε. (Α.Ο.Α & Α. Πεύκης), Μιχαλοπούλου Β. (Ο.Α Καλαμάτας), κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας του ζευγαριού Κορωνάκη Βασιλική, Αρετάκη Αργυρώ του Ο.Α Σούδας, με σκορ 6-2, 4-6, 10-2.

Εκ μέρους του προέδρου κ των μελών του Δ.Σ του ΑΟΑΗ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, γονείς, προπονητές κ συνοδούς για το ήθος κ την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους υπευθύνους των αγώνων, για την άρτια διεξαγωγή κ ομαλή ολοκλήρωση του τουρνουά.

Ευχόμαστε σε όλους επιτυχίες και πρόοδο.