Αποτελέσματα Τουρνουά Ε3 2022

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ικανοποίησης και πολλών υποσχέσεων, ολοκληρώθηκε το τουρνουά open κατηγορίας Ε3, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. Ένα πενθήμερο γεμάτο τενιστική δράση και θέαμα, που αποζημίωσε τους δεκάδες θεατές που παρευρέθηκαν στο φιλόξενο χώρο του ΑΟΑΗ.

Στους τελικούς της Τετάρτης 5/10/2022, είχαμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε  από κοντά την προσπάθεια της αθλήτριας του Ομίλου μας, Δάφνης Αρβανιτοπούλου, στον τελικό της κατηγορίας κορίτσια 12 ετών. Μετά από έναν αμφίρροπο και θεαματικό αγώνα, η Δάφνη αναδείχτηκε 2η νικήτρια, πίσω από την Τσαντίλη Βασιλική του ΑΟΑ Χαϊδαρίου, με σκορ 6-1, 7-5

Πολλά συγχαρητήρια στη Δάφνη μας, στους προπονητές και στους γονείς της, ευελπιστώντας σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, στην κατηγορία αγόρια Α12, νικητής αναδείχτηκε ο Ραφαήλ Παγώνης του ΟΑ Γλυφάδας, επικρατώντας στον τελικό του Άγγελου Χατζηνικολάου του ΟΑ Βούλας, με σκορ 6-0, 6-2.

Στην κατηγορία κορίτσια Κ16, 1η νικήτρια αναδείχτηκε η Παπαδιονυσίου Χρυσοπηγή-Ιωάννα, του ΟΑ Πετρούπολης, σε ένα συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς ανατροπές, εναντίον της Μπαρμπαρούτση Αναστασίας, του ΟΑ Άτλας, με σκορ 6-4, 1-6, 6-4.

Τέλος, στον τελικό των αγοριών Α16, ο αγώνας ανάμεσα στους ταλαντούχους αθλητές Ζάχο Νικόλαο του ΑΟΑ & Α Πεύκης και Βαλσάμο Ευάγγελο του ΟΑ Κερατσινίου, δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ο αθλητής του ΑΟΑ & Α Πεύκης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς λόγω ίωσης. Το σκορ, μέχρι το σημείο της διακοπής, ήταν 6-4, 1-1, υπέρ του Βαλσάμου Ευαγγέλου.

Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν δημιουργικά στην διεξαγωγή του τουρνουά. Ευχαριστούμε, επίσης, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, οι οποίοι ξεπέρασαν του τριακόσιους, τους προπονητές, γονείς και θεατές για την άψογη συμπεριφορά τους, καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.